Noe som flere av oss kan bli veldig mye bedre til, er å benytte seg av gjenbruk eller ting som gis bort på nett. Det å ta seg en tur på søpla kan ofte også lønne seg for mange av oss. De har nemlig gjenbruksrom, der du kan få ting helt gratis. Er ikke det ganske fantastisk?

Annerledes innredning

Det som er spennende med å innrede med ting du har funnet på søpla, i en gjenbruksbutikk eller via gi bort-annonser på nettet er at du får en svært unik stil. Det er svært populært å benytte seg av ting som er vintage og retro i våre moderne hjem.

En annen måte å få en utrolig spennende innredning er å pynte litt opp med for eksempel tapeter. Hvis du benytter deg av for eksempel Familietapeter.no vil du fort kunne la tankene løpe løpsk med inspirasjon. Det å ha en vegg som har en kul tapet, eller et rom som er tapetsert med en slags tekstur vil gjøre stor forskjell på din stil.

Gjør det til ditt eget

Vi anbefaler deg at du gjør hjemmet ditt til ditt eget. Dette kan du gjøre med tapeter, fordi det er mulig å bestille dine egne bilder som tapet. Er ikke det ganske kult? Kanskje du kan hente litt inspirasjon fra gamle tapeter men gjøre det i dine egne farger og stiler?

Det å innrede miljøvennlig trenger ikke å være veldig vanskelig, du må bare vite hvor du skal begynne. Det vi anbefaler er at du tråler nettet etter ting du liker. Deretter tar du deg noen turer på lokale loppemarkeder og bruktbutikker. Der bugner det ofte i skatter som du enten kan pusse opp eller la være som de er. Det er jo faktisk ofte sånn at eldre typer møbler faktisk er laget i enda bedre kvalitet enn moderne møbler. Så jo lengre du kan benytte deg av en type møbel, jo bedre!

Vi håper at du har fått noen tips til hvordan du kan innrede miljøvennlig. Det er fokus på gjenbruk, noe som vi alle kan bli bedre på. Kanskje du til og med kan innrede hele huset ditt med brukte møbler? Det er jo alltid noen som vil gi bort et kjøkken eller en sofa på nett. Det er bare å være flink å følge med. Her er det absolutt penger å spare for den som er interessert i det!

«One man’s trash is another man’s treasure», er det ikke det ordtaket sier? Lev etter det ordtaket da vel!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *