På grunn av at det er veldig farlig med disse søppeldyngene, er det viktig at vi prøver å gjøre alt for å redusere skadene fra søppelet vårt. Noe av det mest effektive vi kan gjøre er å sørge for at vi bruker så mye som mulig av produktene våre. Dette gjelder da altså både for de som produserer dem, og for forbrukerne også. Dette gjelder på mange måter hele kulturen vår. Vi kaster for eksempel altfor mye mat, som vi ellers kunne ha spist og brukt på en mer fornuftig måte.

<p>Det er imidlertid ikke bare maten som misbrukes som er bekymringsverdig, det er antakeligvis også hele innstillingen vår overfor alle gjenstander og ressurser vi bruker.

Dersom vi reduserer svinn så mye som mulig, kan vi gjøre hele prosessen mer effektiv og dermed ikke skade planeten like mye som vi ellers kunne ha gjort. Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort, men her i Norge er vi vanligvis veldig flinke på å gjøre disse tingene. Dette er selvsagt bra, men nok en gang så er det dessverre ikke helt nok. Sjekk ut de andre artiklene våre hvor vi foreslår løsninger.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *