For de som er opptatte av miljø og gjenvinning, kan glowsticks være problematiske. De er laget av plast, og på grunn av kjemikaliene som er inni, kan de hverken fylles på på nytt eller resirkuleres etter bruk. Likevel er jo glowsticks utrolige morsomme, og det er jo synd om man aldri skal kunne more seg med dem. Her får du derfor noen gode tips til hvordan du kan gi dine brukte glowsticks nytt liv.

Et trendy armbånd

Det er vanlig å ha glowsticks festet rundt håndleddet, så hvorfor ikke gjøre den til et kult armbånd? Det er faktisk slik at glowsticks er flotte å bruke til å lage trendy armbånd. Nå har du allerede selve armbåndet, og da er det bare å dekorere slik du selv ønsker. I tillegg til å spare masse penger på å ikke måtte kjøpe et ferdig armbånd, får du også virkelig sluppet løs kreativiteten din. Du vil ende opp med et vakkert, unikt, og ikke minst miljøvennlig armbånd. Dette bør virkelig alle prøve ut en gang.

Hårstrikkholder

Har man mer enn kanskje fem hårstrikker, blir det fort vanskelig å holde kontroll på strikkene. Dette kan du heldigvis også løse enkelt ved hjelp av en brukt glowstick. Bare løsne festet, sett på strikkene dine, og lukk igjen. Da vet du at strikkene dine holder seg på plass, og du kan enkelt finne den du har lyst på, uten å måtte rote gjennom en hel boks.

Det er med andre ord ikke slik at glowsticks må være en del av bruk-og-kasts-amfunnet. De kan nemlig benyttes til mange ulike ting som gir flotte resultater. Etter du har lest dette håper du vil prøve ut en av tipsene våre neste gang du har en brukt glowstick, og være med på dugnaden for å redusere mengden avfall.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *