Vi vil alle leve i en verden med mye mindre søppel, men hvordan skal vi få det til? Det finnes faktisk måter du kan produsere mindre søppel på. Dette anbefaler vi deg å sjekke ut.

Andre måter du kan endre forbruket ditt på inkluderer:

Zero waste

Hvorfor ikke prøve deg på zero waste fenomenet? Dette er noe som virkelig setter i perspektiv hvor mye søppel du produserer.

Kjøpe produkter som varer lenge

Det som alltid er bra for miljøet er å kjøpe gode produkter som Ecco sko som du kan bruke lenge. Det kan være at disse produktene koster mer, men til gjengjeld vil du få mye mer bruk ut av dem. Det kan generelt lønne seg å kjøpe dyrere produkter som har bedre materialer enn å bare kjøpe billige moteplagg.

Andre tiltak

Hvorfor ikke bare bruke plast som kan resirkuleres? Dette kan være utrolig praktisk og spare mange ressurser.

En annen ting du kan gjøre er pante eller å delta i kartonglotteriet, mange husker nok dette fra skolen, men det er faktisk ikke så mange som vet at det fortsatt eksisterer. Det som er viktig er at du gjør din del for at vi kan forsøple mindre.

Det er faktisk mange som kjøper metallsugerør og gjenbrukbare kopper som de kan ta med seg når de kjøper kaffe. Finn noe du kan gjøre for å bare forsøple litt mindre!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *