Vi skal alltid prøve å kutte ned kostnader på det vi driver med, fordi dette kommer også til å redusere energien som vi legger inn i noe. Energi kan egentlig være hva som helst: det kan være ressurser, tid, penger eller rett og slett nettopp det – energi. Alt handler om dette. Vi må prøver å gjøre dette på en effektiv måte for å spare miljøet.

For å gjøre få til dette, er det helt nødvendig at myndighetene finner den riktige måten å transportere avfallet på. Vi har på denne siden diskutert måten avfallet blir behandlet i Bergen på. Dette er en veldig fin måte å gjøre transporten på, og i fremtiden kan vi kanskje få til dette flere plasser i verden. Det er imidlertid en stor investering som skal til for å skape dette, så det kan være vanskelig. Uansett er det viktig at vi planlegger hentingen og transporten av søppel på en smart måte.

Det er mye å tenke på, men en effektiv planlegging av denne løsningen kan bety at vi sparer veldig mye. En større investering i bilene som henter avfallet kan også være lurt, siden dette kan bety mer søppel å hente og mindre turer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *